Ett brett utbud av tjänster

Våra tjänster slutar inte halvvägs

Vi utför också andra arbeten relaterade till bergbyggnad. Vår omfattande expertis och utrustning gör att vi kan vara den enda entreprenören på ditt projekt.

Ett brett utbud av tjänster

Vi arbetar dagligen på renoveringsprojekt

Vi arbetar dagligen på renoveringsprojekt, eftersom alla konstruktioner behöver fundament för att säkerställa sin funktionalitet och säkerhet. Utöver traditionella tunnel- och gruvor har vi renoverat till exempel parkeringshus, skyddsrum för civilförsvaret och flerbostadshus. Vårt kunniga team kan tillhandahålla mångsidiga tjänster för renoveringsprojekt. Som entreprenör kan vi hantera många mångsidiga arbetsmoment, vilket också är en fördel för kunden. Vi kan till exempel ta rivningsarbetet innan vi tillför sprutbetongen så att vår kund inte behöver anlita olika entreprenörer för dessa arbetsfaser.

>

Bergkonstruktion även från rälsen

Våra tjänster omfattar även förstärkning och bergkonstruktion från järnvägsspåret.

Vi är en kompetent och sakkunnig aktör inom järnvägsbyggande och vi hanterar även mer krävande projekt på ett professionellt sätt.

Läs mer

Över tio års erfarenhet av betongreparationer

Betongreparation kan förbättra livslängden och säkerheten på försämrade betongkonstruktioner. Det är en kostnadseffektiv lösning för att förlänga livslängden på en konstruktion, eftersom det inte finns något behov av att demontera och återuppbygga den skadade konstruktionen.

JIITEE har över tio års erfarenhet av betongreparationer. Det är därför våra kunder kan lita på att vi hanterar även de mest krävande projekten på ett snabbt, professionellt och kostnadseffektivt sätt.

Läs mer

Våra referenser

Vi arbetar 24/7 Vi arbetar 24/7

Kontakta oss

Lämna oss dina kontaktuppgifter och ett meddelande i fritt format genom att använda schema nedantill, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.